Nu känns allt mycket bättre

Idag var det dags för Cezar att få nya skor igen. För första gången i mitt hästliv såg jag inte fram emot att hovslagaren skulle komma. Cezar är rädd och får panik vilket gjorde att min förra hovslagare blev rädd och inte ville sko honom (vilket jag förstår). Idag var dagen då en ny hovslagare skulle komma. "Nya hovis" konstaterade även han att Cezar någongång har fått ordentligt med stryk. Hästen står nästan och darrar, så rädd är han.

Men, "nya hovis" var verkligen toppen och skodde både fram och bak utan några större problem....PUH! Det kommer ta tid att få Cezar att lita på människor men det ska allt gå. Det är något vi alltid kommer att få arbeta med. 

Veterinären var uppe idag också för att ge bot.vaccin. Först blev Cezar rädd och slängde sig men han förstod ganska snabbt att veterinären var snäll och stod sedan som ett lamm när han fick sprutan.

SEGER x 2


Shopping

Idag har jag utnyttjat min födelsedagspresent från Peter. En heldag med shopping i ridsportsbutiker. Kom hem med en hel drös av saker. Ett till Horseweretäcke, vitaminer, termobyxor, regnbyxor, jacka, brodd, katthalsband, katt-furminator och en vindrutetorkare. Är supernöjd med alla saker. Tack älskling <3

Trodde dock att jag var frisk idag men inte då. 38,0 grader var det i kroppen nu när jag kom hem...suck!
Dags för soffan och kurerandet igen då.




Begagnat är alla tiders

Cezar har äntligen fått sig ett bra begagnat vintertäcke och skrittäcke. Fick tag i ett Rambo Supreme (Horseware) som kostade lagom mycket för min plånbok. Dessutom köpte jag ett skrittäcke från Lamicell. *Lycklig*

Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och bara kurera mig.


Habegär

Jag har ett stort ha-begär. Just nu är det mycket som står på önskelistan och den blir inte mindre av att ligga i soffan och titta på fina saker på internet. Hittade en sida på nätet av en tjej från Lerum som gör helt fantastiska saker. Ville först bara köpa ett "ljusord" men nu vill jag ha allt på hennes sida.

http://timstiger.blogspot.com

Inspirationen har återvänt

Som rubriken lyder så har min inspiration till att blogga plötsligt återvänt. Vi får se hur länge jag orkar med det denna omgång.

Sitter nu hemma och tycker synd om mig själv. Förkyld och feber, inte roligt alls! Men hur sjuk man än är så måste djuren skötas. Katterna är inte svåra, de är så tacksamma över att få ligga i soffan och slappa tillsammans med mig. Har varit i stallet en kort stund och fixat dagens syslor. Cezar har varit lite svullen och varm i ena benet så jag behöver inte ha ångest över att han får stå denna vecka. Vi vann en liten seger idag. Ställde upp C i stora gången för första gången på över tre månader och hör och häpna, han slet sig inte. Nu gäller det bara att fortsätta ta det lugnt och ta ett steg i taget så ska det nog gå bra.

DAGENS BILDER

Cezar, Gustaf och Ture

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0