Riffe

Tog mig i kragen och gick till stallet en stund. Tänka longera Riffe för första gången (ägaren till Riffe har berättat att han tycker det är jätteroligt). Tog med lite hinder för att eventuellt hoppa med honom. Med cavalettibommar var Riffe pigg men med hinder gick han knappt att få stopp på. Jisses va han tyckte att det var roligt. Hoppade 55 cm den lilla minischettisen och klarade det galant. Så fruktansvärt go häst den där!



Bloglovin.com

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2122338/farags?claim=mn84azymd99">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Dags att ta tag i bloggandet igen

Ja det är väl som rubriken lyder, dags att ta tag i bloggandet igen. Livet gjorde ett ordentligt hopp den 20 juli 2011 när stickan visade ett plus. Oväntat men välkomnat!

Sedan dess har det hänt lite annat här hemma som inte är lika rolig. Våra två ragdolls Ture och Vera har fått somna in då de av olika anledningar blev sjuka och inte klarade av livet längre. De ligger begravde här hemma på tomten och är saknade av oss alla. Då raggisarna är borta och med en bäbis på väg så tog vi beslutet att ta en paus med uppfödningen. Sagt och gjort så skrev vi över både Bella och Betty på deras fodervärdar så nu sitter vi här med enbart två huskatter.
.
Cezar finns kvar i stallet i alla fall. Han är lika go som vanligt om inte ännu snällare än förr. Han har nu fått en fodervärd som rider honom här hemma till hans stora glädje. Han älskar verkligen att få komma ut i skogen och springa. Längtar som sjutton  till den dagen då jag kan hoppa upp på honom igen. Det är snart tre månader sedan jag red nu och det känns verkligen.
.
Bäbis i magen har det hänt en del med. Med beräknad förlossning (BF) den 28 mars så har vi nu gått över två dagar. Längtar verkligen på att få lite ont så att han kan komma ut från sin varma ugn men han verkar ha andra tankar tyvärr. Får se när han behagar komma. Fint folk kommer alltid sent, är det inte så?!


Bäbismagen igår, en dag efter BF

RSS 2.0