Söndag och Måndag

Igår blev det inte mycket mer än hemmaarbete gjort. Började tidigt med att ta ut golvet ur vardagsrummet (parkett) - inga problem där inte!

Gick sedan över till mattan i köket och hallen - här kan vi snacka problem. Mattstrippen som vi hyrt blixtrade och tog jäkla tid på sig. Vi hängde med hela tyngden och ändå tog den bara cm för cm i långsam takt. Vid 10 på kvällen med några kvadrat i köket kvar och hela hallen började det lukta bränt...SÖNDRIG MASKIN!

Idag (måndag) bytta jag maskinen mot en likadan fast hel. Denna var mycket bättre, dock tar det fortfarande tid men humöret är så mycket bättre nu :D

Den första, kassa, mattsptrippen


Nu ser vårt hem verkligen ut som ett bombnedslag. Saker överallt, inget kök och alla andra rum tas upp av möbler och dylikt som står på helt fel plats (platsbrist, ja). Kommer dock bli bra när det är klart. HAr en länga med ny parkett nu och vilken känsla, så jäkla roligt!

Stöket i köket


Cezar har vilat kroppen men inte huvudet i helgen. Har tränat en del klicker och kontaktövningar. På bara tre dagar märker jag en stor skillnad i hans humör och sätt att vara. Han är lugn och trivs verkligen med detta sätt att träna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0