Fredag

Kort dag på jobbet idag, skönt. Passade på att slappa och läsa bok en timme när jag kom hem, det behövdes. Höll på att somna på en madress när vi lyssnade på saga på jobbet idag.
Vi hade besök av en mager och sårig hankatt. Ingen tatuering och jag kunde inte känna något chip. Den var supermysig och hade nog gärna kommit in till oss. Ser vi den flera gånger blir det till att åka till vet och kolla om den har chip, annars blir det till att sätta upp lappar.



Idag stod longering på schemat igen.  Kom knappt fram dit vi skulle för det stod jättefarliga hinkar på platsen. Efter en stund betämde sig C för att de inte var farliga. Longerade och han tog galoppfattningarna mycket bättre. Idag var det dock jobbigt för honom att hålla volten. I ena varvet ökade han den och i andra minskade, gick dock bättre mot slutet. I mitten av passet fick han ett utbrott och reste sig rakt upp (tur att jag inte satt på). Sedan flöt det på. Han hoppade ett par hinder och sedan blev det bom på marken. Det där med hinder är ingen hit än men det kommer nog. Nu blir det vila i helgen då vi ska fixa med köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0